Сираков: Играчите ни трябва да вдигнат главата и да гледат напред

18:14
Сираков: Играчите ни трябва да вдигнат главата и да гледат напред

Собственикът на Левски Наско Сираков обяви, че днес “сините” сами са се били срещу ЦСКА София. Той отдаде поражението и на късата резервна скамейка, но добави, че клубът трябва да се съобразява с финансовото положение в клуба. Босът на тима допълни, че на този етап все още не е притеснен за участието на отбора в Европа.

Относно ексцесиите по трибуните Сираков каза, че държавата трябва да се справи с футболното хулиганство и предложи да се действа като в Гърция.

"Сами се бихме. Получихме нелеп първи гол. Разбира се не играхме и това, което можем да играем. Някои от футболистите бяха притеснени. Имаме много млади играчи. Трябва да вдигнат главата и да гледат напред. Ние си знаем слабостите.

Липсата на трима играчи е много тежка. На пейката има един по-опитен Фадига и нищо друго. Знаем къде са ни проблемите, но с оглед финансовто ни състояние трябва да се съобразяваме.

Държавата трябва да се справи с футболното хулиганство. Ние каквото и да говорим, това е от много години този проблем. В съседна Гърция показаха как се справят с това.

Дали съм притеснен за евроучастието? Не. Все още не", завърши Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация