Локо Пловдив продава Даксон

08:45
Локо Пловдив продава Даксон
Агентът на Даксон Да Силва - Педриньо, вече е в България за продажбата на халфа на Локомотив Пловдив. Ръководството на "черно-белите" е решило да се раздели с най-добрия си футболист заради финансови проблеми в клуба, съобщава "7 дни спорт". Очаква се от трансфера на бразилеца да бъдат взети поне 300 000 евро, с които да се закърпи бюджетът до края на сезона. Мениджърът Педриньо ще се срещне първо с президента на Локо Галя Топалова.

Интерес към Даксон има от ЦСКА, Черноморец и чуждестранен клуб, който най-вероятно е турският Денизлиспор. Именно този отбор отправи много изгодна оферта за футболиста през лятото, но тогава до сделка не се стигна, защото Даксон удължи самоволно ваканцията си в Бразилия.

До края на седмицата Педриньо ще се види с ръководството на ЦСКА, както и с директора на бургазлии Фреди Бобич. Червените имаха намерение да привлекат Даксон в пакет със съотборника му Димитър Илиев, но Митко, който е капитан на Локо, отпадна от сметките на Любослав Пенев. Треньорът на Черноморец Красимир Балъков пък искаше бразилеца още през лятото. Сега от Бургас също ще направят опит да го вземат. В Черноморец обаче предпочитат да не правят официални изявления, преди нещо да е факт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blade_forever
19.11.2009 10:00

Да се надяваме Даксон да остане на "Лаута" защото Локомотив Пд не може без него ! No Dakson , No party !!! *party* *beer*