Минимални шансове за Лима и Митков да играят в дербито

07:14
Минимални шансове за Лима и Митков да играят в дербито

Шансовете халфът Асен Митков и крилото Фабио Лима да бъдат готови за дербито в неделя с ЦСКА - София са минимални. Двамата все още въртят само обиколки и едва ли ще подновят тренировки с основната група в следващите два дни.


19-годишният Митков се контузи в началото на двубоя с Етър (3:0) и бе принудително заменен от Хасими Фадига. Травмата му го извади и от плановете на селекционера на младежкия национален отбор Александър Димитров. Халфът има проблем с коляното и в началото се придвижваше с шина. На неговото място срещу Славия и Лудогорец действаше Патрик Мислович. Словакът ще стори това и в неделя.


Фабио Лима от своя страна страда от разтежение на бедрен мускул, което получи по време на контролата със Спортист (Своге) в паузата в първенството. Контузията му се оказа сериозна и е по-вероятно той да се завърне за последните два мача от редовния сезон срещу Черно море и Берое.


За капак Николай Костов ще трябва да реди състава си и без Марин Петков. Крилото получи петия си жълт картон от началото на кампанията и ще пропусне заради наказание дербито с “червените”.


“Тема Спорт”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация