Видич: Ще се справим и без сър Алекс на пейката

19:18
Видич: Ще се справим и без сър Алекс на пейката
Сръбският национален защитник на Манчестър Юнайтед Неманя Видич вярва, че наказанието на сър Алекс Фъргюсън от два мача няма да повлияе на играта на "червените дяволи".

Босът на английския шампион бе наказан да не седи на резервната скамейка на своя тим в следващите две срещи на Юнайтед и бе глобен с 20 000 паунда за коментарите си по адрес на рефера Алън Уайли след мача със Съндърланд. Шотландецът няма да бъде на пейката на тима в събота срещу Евертън на "Олд Трафорд" и при гостуването на "Фратън Парк" след седмица.

"Ние имаме много важни мачове пред себе си, особено след като Челси дръпнаха с пет точки пред нас. Следващите три или четири мача ще са много, много важни за нашия отбор. Надявам се, че ще покажем характер и ще ги спечелим. Всички знаем какво ни предстои, какво се очаква от нас и нищо не се е променило, тъй като по време на мача ние гледам играта, а не кой седи на пейката. Споменавайки това, аз искам да кажа, че няма да има голям разлика, тъй като сър Алекс ще вижда всичко и ние ще разберем неговите съвети чрез втория ни треньор", заяви Видич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

united_vidic15
17.11.2009 22:09

евала Видо никога не се предава6 каквото и да става за това си номер 1 ! *party* *wink*