В Брайтън разочаровани от Ансу Фати

17:28
В Брайтън разочаровани от Ансу Фати

Мениджърът на Брайтън Роберто де Дзерби е недоволен от представянето на Ансу Фати през този сезон. Крилото пристигна под наем от Барселона през лятото и към него имаше доста сериозни очаквания, но поне до момента той не успява да ги оправдае. В началото на своята кариера Ансу Фати бе определян като заместник на Лионел Меси и демонстрира отлични качества, но поредица от контузии доведе до дълго отсъствие от терените и загуба на форма.

„Той трябва да се старае повече, защото това, което прави, не е достатъчно. Очакванията към него винаги са много високи. Първата част от кариерата му беше трудна за приемане и разбиране, но за великите играчи най-важното е да се адаптират, да оправдаят очакванията ти“, заяви Дзерби с Marca.

През този сезон футболистът изигра 15 мача във Висшата лига и отбеляза 2 гола. Договорът на 21-годишния футболист с Брайтън изтича това лято и той трябва да се завърне в Барселона. От "Камп Ноу" вече заявиха, че очакват завръщането му през лятото, след което ще се водят нови разговори за бъдещето на Ансу Фати.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация