Реал ще върне Кепа на Челси и ще удължи договора на Лунин

18:42
Реал ще върне Кепа на Челси и ще удължи договора на Лунин

От Реал Мадрид са взели решението да не закупят за постоянно Кепа Арисабалага и вместо това да го върнат в Челси, щом наемът му на “Сантиаго Бернабеу” приключи в края на сезона, твърди Фабрицио Романо.

От клуба имат намерението да удължат договора на Андрий Лунин, чието настоящо споразумение е до края на следващия сезон. Освен това се изчаква пълното възстановяване на Тибо Куртоа, който е твърд титуляр, когато е здрав. Кепа дойде като преотсъпен в началото на кампанията именно след като белгиецът скъса кръстна връзка. Първоначално идеята беше испанецът да е първи избор на наставника Карло Анчелоти за вратата и това беше така до началото на ноември, но постепенно Лунин спечели битката за титулярното място. Така през този сезон Кепа има 18 мача във всички турнири, в които има 18 допуснати гола и 7 сухи мрежи.

Дори и да се върне в Челси, не е гарантирано, че 29-годишният страж ще остане на “Стамфорд Бридж”, тъй като в клуба имат други двама вратари, на които да разчитат - Роберт Санчес и Джордже Петрович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация