Звезда на Бенфика: Венгер ме искаше, но парите за трансфер не се появиха

15:22
Звезда на Бенфика: Венгер ме искаше, но парите за трансфер не се появиха
Аржентинският полузащитник на Бенфика Анхел Ди Мария разкри, че е можело да бъде играч на Арсенал.

Отборът на Манчестър Сити смята да плати клаузата за откупуване на Ди Мария, която е 36 милиона паунда, но аржентинецът обяви, че неговата кариера е можела да се развие по много по-различен начин.

"Не знам какво точно стана с оферта, която отправи за мен тима на Арсенал. Аз бях много развълнуван, че ще се присъединя към тях, но този трансфер така и не се получи. От това, което ми бе казано, парите, които трябваше да бъдат платени, не се появиха. Ден и половина по-късно, Бенфика разбраха за това, показаха интерес към мен и ме взеха много бързо. Нямах никакви съмнение за избора си и не съжалявам, че подписах с един от трите най-добри отбора в Португалия. Сигурен съм обаче, че Арсен Венгер щеше да ме научи много неща", заяви младият аржентинец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsenal4yy
17.11.2009 22:02

Също като шефовете на Аякс не им дават пари за трансфери печелят пари само като продават едни от най-добрите си футболисти за да могат да осъществяват трансфери,като алчните шефове на М.Юнайтед като продадоха за толкова много милиони Роналдо, и не за толкова много Тевез..няма пари няма трансфери *lol*