Ювентус взима аржентински магьосник без пари от 1 януари

12:42
Ювентус взима аржентински магьосник без пари от 1 януари
Ръководството на Ювентус е на път да осъществи страхотен трансфер, привличайки плеймейкъра на Рубин Казан Алекс Домингеш.

28-годишният плеймейкър направи страхотен сезон с отбора от област Татарстан и помогна на тима си за втора поредна година да е в челото на руската Висша лига.

Договорът на играча изтича на 31.12.2009 година, което дава възможност на Ювентус да вземат Домингеш на свободен трансфер от януари.

Спортният директор на "Старата госпожа" Алесио Секо вече е започнал преговори с агента на играча Нестор Сивори. Интересен факт е, че Нестор е син на легендата на Юве Омар Сивори и е доста близък до клуба.

Благоприятен факт за "бианконерите" също така е, че Домингеш има италиански паспорт и няма да се налага на торинци да продават някои от чужденците си.

Все пак Юве ще трябва да се пребори с конкуренцията на Атлетико Мадрид и Милан, които също са започнали преговори с агента на футболиста.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
17.11.2009 21:12

Домингез е много добър футоблист.Ювентус ще спечелят много ,ако го привлекат.Много ме е впечатлил ,от това , което съм гледал в мачовете на Рубин.

bianconer85
17.11.2009 15:32

Щом е без пари е идеален, защото виждаме как и през този сезон сме преследвани от контузии и ще бъде добре да имаме достойни замесници в атакуващ план на Джовинко, Диего и Каморанези, защото честно казано Тиаго не става. А пък и играч, който се подигра с двойката централни защитници на интер, дебелаците Лусио и Самуел е винаги добре дошъл

Tyrion
17.11.2009 15:24

шшш 88 ли си 69 ли, кво му е на Алекс от Черно Море ,перфектен е има още много да си развива потенциала , докато направи 40. Чух, че от Милан го искат

Tyrion
17.11.2009 13:50

*beer* Браво това е страхотна новина. Той ще пасне много добре в нашата схема на игра