Кристиано и компания отпаднаха рано от азиатската Шампионска лига

08:49
Кристиано и компания отпаднаха рано от азиатската Шампионска лига

Кристиано Роналдо и неговият Ал-Насър приключиха рано участието си в Шампионската лига на Азия. Саудитите отпаднаха още на 1/4-финала след загуба с дузпи от състава на Ал-Аин, който пък е воден от аржентинската легенда Ернан Креспо. Срещата бе истински трилър и предложи доста емоции за феновете на двата тима. В редовното време резултатът бе 3:2 за Ал-Насър, което прати мача в продължения, тъй като първият сблъсък бе завършил 1:0 в полза на състава от ОАЕ. Там двата тима си размениха по още един гол за 4:3 и се стигна и до дузпи, които обаче бяха категорично спечелени от гостите с 3:1 точни удара от бялата точка и така Ал-Аин продължава напред.


Още от самото начало мачът тръгна зле за Ал-Насър. Гостите успяха да поведат с два гола, дело на Суфиан Рахими в 28-ата и 45-ата минута.


Абдулрахман Гариб върна надеждите на домакините, намалявайки изоставането на тима си на 1:2 в добавеното време на първата част.


През второто полувреме Ал-Насър успя да направи и пълен обрат, благодарение на автогол на Халид Ейса в 51-вата и попадение на Алекс Телеш в 72-рата минута и мачът отиде в продължения.


При 2:2 пък Роналдо направи невероятен пропуск, като не успя да отбележи на празна врата от около метър-два разстояние.


Там гостите отново първи отбелязаха за 3:3 чрез Султан Ал Шамси, но в 118-ата минута Кристиано Роналдо отбеляза от дузпа за домакините и докара нещата до 4:3 и дузпи.


При изпълненията от бялата точка обаче именно звездите на Ал-Насър се провалиха. Единствено Роналдо отбеляза своя удар, докато Марсело Брозович, Алекс Телеш и Отавио пропуснаха. За сметка на това всички играчи на Ал-Аин бяха точни и с 3:1 тимът ликува с победата.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация