Кристиано губи катастрофално битката за фланелки с Бекъм

14:24
Кристиано губи катастрофално битката за фланелки с Бекъм
Кристиано Роналдо се оказа успешен трансфер за Реал Мадрид в спортно-технически план, като успя да отбележи девет гола в седем мача преди да се контузи.

За жалост на президента на клуба Флорентино Перес обаче, очакваните продажби на фланелки с номер 9 не се развиват с особено големи темпове.

"Продажбите не могат да се сравнят с това, което се случи през 2003 година, когато в отбора дойде Дейвид Бекъм. Тогава продавахме със 75 % повече от сега. Все пак мисля, че Кристиано е страхотна придобивка за клуба, защото помага за успехите ни, докато е на терена", разкрива Изабел Ботиа, която ръководи един от фенмагазините на "белия балет".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gheorghe_Hagi
17.11.2009 17:44

Поредна причина е това, че Назарио да Лима Роналдо или ФЕНОМЕНА е далеч по - в сърцата на феновете и любителите на футбола просто не само защото бе феноменален а и защото има доста по големи успехи и награди във футбола... И според мен ако Кристиано Роналдо ако носеше примерно номер 10 фланелката щеше да бъде по продавана. Но може би мисълта на Кристиано е била да се нареди между феномена Роналдо и не забравимия Хуго Санчес *smile* само времето ще покаже какво още има да дава Кристиано за футбола... И моля фенчетата на Ман Ю да спрат да го плюят защото без него биха си сънували Шампинската лига и още един финал за съшатата купа...

bianconer85
17.11.2009 15:28

Ами според мен има много просто обяснение за това. Първо - финансовата криза, която в този момент ограничава потреблението именно на такива покупки като сувенири, които не са от първостепенна важност. И второ, което според мен е по-важно - уникалната глупост Кристияно Роналдо да вземе номер 9 и да изпише само фамилията си. Не ми е ясно как ръководството на Реал Мадрид направи такъв колосален гаф, при положение че в отбора до преди няколко години играеше Роналдо със същия номер и е нормално много от феновете да сметнат за ненужно да плащат за същата фланелка само с обновен дизайн.