ЦСКА остава без Хайнц за двубоя с Ботев Пловдив

06:50
ЦСКА остава без Хайнц за двубоя с Ботев Пловдив

Тобиас Хайнц няма да бъде на разположение на Нестор Ел Маестро за следващия двубой на ЦСКА София. "Червените" посрещат Ботев (Пловдив) в неделя от 17:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" в последен мач преди паузата за националните отбори. Норвежецът получи контузия в глезена при победата с 2:1 над ЦСКА 1948 в събота. Травмата доведе до принудителната му смяна в 81-вата минута, сега ще го извади и от сблъсъка с "канарчетата".

Хайнц не взе участие във вчерашното възстановително занимание на "червените", като предстои да премине допълнителни медицински изследвания, които да покажат с точност какво е неговото състояние. Норвежецът изненадващо започна като титуляр в Бистрица, въпреки че се намира в слаба форма. Той замени сънародника си Джонатан Линдсет в стартовия състав, но отново не успя да донесе сериозни позитиви в представянето на ЦСКА - София. Отчете се с пропуск сам срещу вратаря в началото на двубоя. Хайнц е взел участие във всеки от първите 24 мача през сезона и за първи път ще гледа отстрани срещу Ботев (Пд).

Застрашен да пропусне двубои на тима е и Тибо Вион. В събота в Бистрица той получи осмия си жълт картон от началото на кампанията. Така при следващото официално предупреждение французинът ще бъде лишен от състезателни права за две срещи. В същата ситуация е и Амос Юга, който се предпази от картон срещу ЦСКА 1948. Двамата нямат реални алтернативи на своите постове в състава и евентуалното им отсъствие би създало главоболия на Нестор Ел Маестро.

"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация