Президентът на Русия вика за тима в реванша със Словения

10:52
Президентът на Русия вика за тима в реванша със Словения
Руският президент Дмитрий Медведев ще лети за Любляна, за да окаже личната си подкрепа на Сборная в мача реванш срещу Словения, явяващ се второ "полувреме" на плейофа за СП ЮАР 2010.

Както е известно, първият мач от плейофа, игран в Москва, завърши при резултат 2:1 за Русия. Тогава в президентската ложа на "Лужники" срещата наблюдаваха заедно премиерите на двете страни Владимир Путин и Борут Пахор. Последният се пошегува, че е бързал да пристигне в Москва преди двете страни да си развалят отношенията заради предстоящата победа на словенските национали. Засега не е известно дали Медведев ще пристигне в Любляна само в качеството си на футболен запалянко или ще съвмести визитата си с провеждането на официалани срещи със словенското ръководство.

По време на първия плейоф руският президент се намираше в Сингапур, но въпреки това не пропусна да наблюдава мача по телевизията. Кадри, на които Медведев се изявява като емоционален поддръжник на Сборная, бяха нееднократно показани по руските ТВ канали.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация