Костов: Първите ми мисли са тревожни

19:09
Костов: Първите ми мисли са тревожни

Наставникът на Левски Николай Костов остана разочарован след нулевото домакинско равенство срещу Крумовград. Треньорът обяви, че има доста претенции към футболистите си след първия четвърт час, а също така го тревожат наказанията на Галчев, Рикардиньо и Охене за следващия двубой в първенството.

“Благодаря на публиката за подкрепата. Оставаме с човек по-малко и се нарушава баланса в средата на терена. Това са съдийски решения и нямам право да говоря, защото съм с жълт картон. Започнахме много добре, бяхме амбицирани. Трябва да дадем заслуженото и на Крумовград. Първите 15 минути създадохме доста ситуации, не успяхме да отбележим. От там нактатък претенциите ми към моя отбор са сериозни. Нямаме право да се подвеждаме по играта на противника. Получи се доста брак в нашия отбор. Тази скованост и червения картон даде отражение на нашите млади играчи.

На полувремето нещата се промениха, но червеният картон наруши баланса ни.

Тази скованост, която я видях, оправдавам донякъде футболистите. Понякога амбицията играе лоша шега. Борихме се докрая за победа, не сме дали терена на противника. Търсихме победата, но по по-примитивния начин. Въпреки всичко създадохме напрежение в последните минути пред противниковата врата. Съжалявам, че така се случи. Трябваше да бъдем по-разумни.

Най-добре е да не даваме индивидуални оценки. Като цяло нямам претенции към нашия отбор. Галчев, Охене и Рикардиньо ще отсъстват следващия мач. Тревожни са първите ми мисли в главата", коментира след срещата Костов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация