Стоян Колев идва без пари в ЦСКА

08:43
Стоян Колев идва без пари в ЦСКА
Стоян Колев почти сигурно преминава без трансфер в ЦСКА. Вратарят напусна румънския Оцелул Галац, след като не му платиха трета поредна заплата, съобщава "Труд". Чрез адвокат два пъти Колев информира ФИФА с писмо за некоректността на клуба. В първия случай Оцелул успя да изплати едното задължение, но при втория банковата сметка остана празна.

Колев се прибра в България и е категоричен, че няма да се връща. Следващата седмица у нас се прибира и сънародникът му Живко Желев.

От ЦСКА два пъти са разговаряли с българите и са получили съгласието им за трансфер. Колев и Желев бяха най-добрите футболисти на Оцелул.

И двамата имат предложение от Политехника Яши - отбора на треньора Петре Григораш, който ги закара в Румъния. Към Колев интерес има и от Черноморец Бургас, може би най-стабилния финансово отбор у нас.

От БФС са обещали, че ще съдействат Оцелул да изпрати веднага жълтите карти на футболистите. Ако Колев подпише с ЦСКА, може да пази в последните мачове в България срещу Черно море, Черноморец и Купата на България. Той беше избран за вратар № 3 на румънското първенство през миналия сезон.

Сега остава ЦСКА да договори личните условия на бившия национал, който е шампион на България с "червените" от 2003-а. Очаква се клубът да запази заплатата му от Оцелул. По-вероятно е все пак Колев и Желев да заиграят в ЦСКА след Нова година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация