Вили Вуцов: Каранга псува като хамалин и ако почна да говоря сега...

20:30
Вили Вуцов: Каранга псува като хамалин и ако почна да говоря сега...

Наставникът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов коментира пред репортери емоционално победата с 2:1 над Септември (София). Той се върна към голямото наказание, което му беше наложено от ДК на БФС през есента и направи паралел със звездата на ЦСКА София Фернандо Каранга, който пропусна една среща след дербито с Черно море на "Тича".

"Не ми се говори, защото ако заговоря тук днес е 4 март, женския празник на 8 март ще го пропуснем и някъде за 22 септември на Обединението ще свърша да ви разказвам какви неща знам. Не си отварям устата. На 15 март не ме интересува кой ще спечели, но се надявам да има някакви промени. Този днес какво му пречеше да свири като бял човек, да остави и двата отбора да играят равностоен футбол, да няма такива измислени картони?

Ето, само едно нещо ще кажа. В мача с ЦСКА 1948 съдията ни осакати, уби ни, всички го признават, наказаха го съдията и мене ме изгърмяха за шест мача! Четири дни търсиха труп - мислеха, че съм убил някой, за да ме накажат шест мач. Без да псувам, без да ударя някой. Каранга отиде оня ден, чист българин Каранга, псува си като хамалин, червен картон - един мач. Кажете ми какво е това нещо?! Къде се намираме! Аз не знам, вие ми кажете! Нищо против, да не кажете, че съм левскар, ама Каранга… Ама той не е наш човек…

Значи него някой може да го пази и да се обажда… Говорих два пъти с хората от комисиите, глупости след глупости - много справедливи бяха, много точни бяха. Сега защо не са точни, бе? А? Кажете ми! Вие ги задайте тези въпроси. Аз като говоря и утре ще има 1500 глупости - тоя плаче, тоя реве. "Обади ми се един човек и ми вика: ама ти много говориш". Ами ще говоря, няма да си седя вкъщи и да си мълча", разпали се синът на Иван Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация