Николай Костов разкри какво занижава играта на Левски

20:17
Николай Костов разкри какво занижава играта на Левски

Наставникът на Левски Николай Костов каза след победата с 1:0 над Хебър в Пазарджик, че някои от футболистите му все още не са добре адаптирани, което занижава качеството на играта.

“Мачът протече точно така, както очаквахме. Първото полувреме имахме добър контрол въпреки неудобството на терена. През второто играта се изравни. Подведохме се по противника, който започна да играе с дълги топки, полузащитниците ни се измориха. Спечелихме благодарение на този красив гол на Лима.

Развиваме нов отбор и не са добре адаптирани някои от футболистите към това, което тренираме. Това занижава качеството на играта.

През първото полувреме нашите атаки бяха основно през левия фланг. Лима бе по-изолиран. Той е добър играч, добре му тръгнаха нещата. Скоростен играч и би трябвало да се адаптира по-добре към нашите терени и условия, да бъде добър заместник на играчите, които ни напуснаха.

Беше ни абсолютно важна тази победа за самочувствие и да трупаме точки.

Приключихме с привличането на нови футболисти. Имаме стратегия как да постъпим през лятото”, каза Костов.

“Не искам да мисля как отсъствието на Колев как може да повлияе на тяхната игра. Той е добър футболист и неслучайно е голмайстор. Публиката на “Герена” ни дава енергия и вярвам, че ще победим Крумовград заедно”, допълни треньорът на “сините” по повод следващия двубой срещу намиращия се във великолепна форма тим на Крумовград.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация