Марго Шеврие не пада духом!

20:03
Марго Шеврие не пада духом!

Френската състезателка в овчарския скок Марго Шеврие, която счупи глезена си във вчерашния старт на световното първенство в зала, се е фокусирала върху участие на Олимпийските игри в Париж това лято, въпреки сериозността на травмата.

Шеврие получи открита фрактура на глезена на левия крак при приземяване, след като не успя да преодолее 4,65 метра. Тя крещеше от болка и ѝ беше оказано продължително лечение на място, преди да бъде откарана в болница с кола на спешна помощ.

Явно след като е била направена нужната интервенция, тя публикува пост от болничното легло в неделя. В профила си в социалната мрежа инстаграм тя показва снимка на левия крак и стъпало в гипс и е оставила текст "Париж 24, ще скоча“, изписани по-горе на бедрото. Също така тя допълва, че операцията е планирана за неделя след обяд в Глазгоу, а също така и още една при завръщането ѝ във Франция.

Летните Олимпийски игри започват на 26-и юли, така че тя има четири месеца за лечение, възстановяване, рехабилитации и тренировки, ако иска да бъде на ниво. "Ще отнеме толкова време, колкото е необходимо. Париж 2024 – аз ще бъда там", уверена е скачачката.

Вчера тя завърши на 8-о място с 4.55 метра, а самото състезание в тази дисциплина овчарски скок при жените беше спечелена от родената в Корнуол британка Моли Кодъри с 4.80.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация