Литекс спасява Жоро Христов от пейката на Левски

18:04
Литекс спасява Жоро Христов от пейката на Левски
Нова офанзива за привличането на Георги Христов от Левски предприе Литекс. Нападателят изпадна до твърда резерва след продължителната голова суша, а и синята публика се настрои срещу него. В Ловеч пък имат нужда от подобен футболист. Светослав Тодоров така и не влезе във форма, Дормушали Саидходжа също тъпче в дубъла, а Уилфред Нифлор е непостоянен. В Литекс са убедени, че психолог като Ангел Червенков ще вдигне бързо Христов, чийто качества иначе са безспорни.

В същото време от Локомотив София категорично отрекоха за бартер Христов срещу Камбуров. "Ако искахме Георги, щяхме да го вземем още от Марица Пловдив. Мартин Камбуров пък може да бъде продаден само в чужбина", обявиха от "Надежда".

Първа тренировка на Герена след злощастния гол със Ред Бул Залцбург направи Георги Петков. Вратарят обаче не сложи ръкавици. Вероятно ще са му необходими още десетина дни почивка, така че срещу Черно море ще пази Божидар Митрев.

Треньорът и спортен директор Георги Иванов проведе кратък разговор с Петков.

В същото време халфът Владимир Гаджев замина за контролен преглед в Барселона, където през лятото беше опериран от кръстни връзки. Възстановяването му върви отлично, но при подобни контузии е трудно да се определи точната дата на връщането му в игра.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
17.11.2009 09:33

ще видите някой ден, че от този Христов ще излезне футболист, но дано да е по-скоро и дано да не е в Левски. Той мисълта и уменията в играта ги има, но сам не си вярва .. не е попаднал на отбор просто. Дано стане играч от него, аз мисля, че е ..

AviMC
16.11.2009 23:53

Тъпо, Жоро няма вина за това, че няма партньор в атаката. Ако ЛЕВСКИ заиграят с 2-ма нападатели/Жоро+Еньо/, тогава ще се види защо е привлечен от Ботев. Дано това да е поредната спекулация относно ЛЕВСКИ. Само ЛЕВСКИ, оле *thumb_up*

ChipeF
16.11.2009 23:02

Кааак така не се намери и някой да махне Йовов.. Да поискат да го купят или нещо да го блъсне знам ли какво.... *thumb_up*

Lud1a
16.11.2009 18:19

Моля редактора да оправи заглавието! Литекс не знам дали спасява Георги Христов, а ПО-СКОРО ЛИТЕКС СПАСЯВА ЛЕВСКИ С ПРИВЛИЧАНЕТО НА ГОШО. Моля редкатора да оправи заглавието *smile* хаха