Надежди за нов бразилец на "Герена" в последния ден на трансферния прозорец

07:27
Надежди за нов бразилец на "Герена" в последния ден на трансферния прозорец

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков и треньорът Николай Костов проведоха вчера дълъг разговор помежду си. Двамата го направиха на едно от тренировъчните игрища на "Герена" по време на заниманието на тима, като продължителността му бе около 30 минути. След това босът на "сините" се качи на автомобила си и напусна "Георги Аспарухов". На тренировката присъства и изпълнителният директор Даниел Боримиров, но той не взе участие в разговора.


Със сигурност акцент в диалога между Сираков и Костов е била селекцията на отбора. До момента Левски се подсили с четирима нови - Фабио Лима, Карлос Охене, Хоакин Фернандес и Патрик Мислович, а в същото време толкова бяха и продадените - Уелтон, Дарлан, Роналдо и Жереми Петрис. Ако "сините" искат да вземат още едно ново попълнение, то трябва да го сторят днес, тъй като 29 февруари затваря трансферният прозорец в България. В противен случай след това столичани могат да се подсилят единствено с играчи, които са свободни агенти и трябва да са прекратили взаимоотношенията си с предишния си клуб в определения срок.


Левски иска да се подсили с още един флангови футболист за атаката, нападател и защитник, но изглежда, че е възможно да го стори само за първия споменат пост. "Сините" удариха на камък тази зима с привличането на двама български играчи. Това бяха Ангел Бастунов от Хебър и Атанас Колев от Крумовград, след което се насочиха към южноамериканския пазар. Мениджърът Джери Перейра, който помагаше до момента за селекцията на Левски, сега е в родината си Бразилия, като не е изключено през последните дни да е урадел още един нов футболист. Вчера стана ясно, че Левски е близо до финализирането на още един трансфер. На "Герена" се чака бразилец, който официално да подпише договор с клуба.


"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация