В Байерн вече набелязаха заместник на Дейвис

18:24
В Байерн вече набелязаха заместник на Дейвис

В Байерн Мюнхен вече мислят за заместник на левия бек Алфонсо Дейвис, за който има все повече спекулации, че няма да поднови изтичащия си през 2025 г. договор и че вече се е разбрал с Реал Мадрид за личните си условия.

Поради тази причина баварският гранд се е насочил към играча на Милан Тео Ернандес, съобщава “Билд”. 26-годишният французин, който е и вицекапитан на “росонерите”, е считан от баварците за идеален заместник на Дейвис. Байерн ще започне да работи по привличането на Ернандес, ако канадският национал не желае да поднови договора си. В такъв случай клубът ще предпочете да продаде Дейвис, вместо той да си тръгне без пари другото лято.

Евентуален трансфер на французина обаче няма да е лесна работа, тъй като той има договор с Милан до 2026 г., като италианците със сигурност ще искат за него сериозна сума.

Тео Ернандес е един от най-силните играчи на “росонерите” след трансфера си от Реал Мадрид през 2019 г. За Милан той записа дотук точно 200 мача с 28 гола и 37 асистенции. Любопитното е, че братът на Тео - Люка Ернандес, също игра за Байерн в периода 2019-2023 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация