Реал подготвя още един звезден трансфер

18:04
Реал подготвя още един звезден трансфер

От Реал Мадрид вече са спокойни осигурявайки си подписа на Килиан Мабпе и вече планират следващите си ходове през предстоящото трансферно лято. “Марка” твърди, че от “Сантиаго Бернабеу” подготвят операция по привличането на Алфонсо Дейвис от Байерн (Мюнхен).

23-годишният бек има договор само за още една година и на последните срещи на антуража му с шефовете на баварците е станало ясно, че до ново споразумение е много трудно да се стигне. Именно от тази ситуация смятат да се възползват от “лос бланкос”, като предложат сума от порядъка на 40 до 50 милиона евро. Те разчитат на разумно поведение от страна на шефовете на Байерн, които ще предпочетат да вземат тези пари сега и да не изгубят играча със свободен трансфер след година. Авторитетното издание "Атлетик" стига по-далеч като твърди, че канадският бранител вече е постигнал устна договорка относно личните си условия с мадридчани.

Позицията на левия защитник е една от най-проблемите в последно време за Карло Анчелоти, тъй като Ферлан Менди доста често е контузен. Флорентино Перес вижда в подобен трансфер пореден много важен ход в подсигуряването на млад и класен футболист за дълги години.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация