Ювентинец скочи на Ферара

16:56
Ювентинец скочи на Ферара
Неочаквана вербална атака бе отправена по адрес на Чиро Ферара от неговия колега Джанпиеро Гасперини, който е известен със своята привързаност към Ювентус.

Наставникът на Джеоа, който от 1994 до 2003 година работеше в детско-юношеската школа на "бианконерите", заяви, че авторитетът на треньорската професия много пада, след като начело на Юве и Милан се назначават неопитни треньори.

"Тук не искам да обиждам никой, но заставам зад думите си. В момента авторитетът на треньорите в Серия А е паднал много. Странно е в два от най-великите клубове в Италия да работят дебютанти. Въпреки това, аз уважавам Ферара и Леонардо", коментира Гасперини, който през лятото бе спряган за треньор на Юве, но шефовете на "синьората" предпочетоха Чиро Ферара.

Междувременно Джанпиеро Гасперини разкри, че е разочарован от отказа на Рикардо Куарешма да заиграе от януари под наем при "грифоните".

"Мисля, че той сбърка. При нас играта му щеше да потръгне. Това щеше да е добро и за Интер, и за Дженоа, и за самият Куарешма", коментира по случая Гасперини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация