Крумовград записа четвърта поредна победа (видео)

17:25
Крумовград записа четвърта поредна победа (видео)

Крумовград победи с 2:0 Локомотив София в двубой от 22-рия кръг на efbet Лига. Серкан Юсеин откри резултата в 19-ата минута, а в последната секунда на мача Алекс Колев подпечата успеха.

С успеха си днес тимът на Станислав Генчев записа четвърта поредна победа в шампионата, макар първите две да са записани през есента. Отборът от Югоизтока вече има актив от 30 точки и заема девета позиция. “Железничарите” от своя страна остават с 22 точки на 13-о място.

След равностойно начало гостите откриха резултата при първата си възможност. В 19-ата минута Димитър Тонев центрира отлично отдясно и в наказателното поле Юсеин засече топката във вратата за 1:0.

До края на полувремето и двата тима имаха по няколко добри далечни удари, но до попадение не се стигна и гостите се оттеглиха на почивка с преднина.

В 68-ата минута гостите бяха близо до втори гол. Юсеин направи хубав пробив в наказателното поле и върна към Колев, който стреля с левия крак, но Диме Димов от домакините изби от голлинията.

Последва още един пропуск от добра позиция за Колев, но в крайна сметка буквално в последната секунда на срещата нападателят се разписа, за да подпечата победата. Луан намери Алекс в наказателното поле и с удар по земята успя да реализира, въпреки намесата на Александър Любенов. Това бе девето попадение за Колев от началото на шампионата и по този начин националът се изравни в голмайсторската листа с Георги Николов от Ботев (Пловдив).

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) 0:2 КРУМОВГРАД
0:1 Юсеин (19)
0:2 Колев (90+)

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ): 24. Любенов, 4. Димов, 2. Кардосо, 13. Рапосо, 44. Орачев, 26. Милошев, 31. Станоев, 21. Иванов, 10. Николов, 16. Мечев, 11. Франса

КРУМОВГРАД: 1. Георгиев, 13. Рапосо, 91. Велев, 5. Шимич, 18. Клайдер, 23. Тонев, 44. Кацаров, 10. Юсеин, 8. Ренан, 7. Цветанов, 9. Колев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация