Мъри Стоилов критикува отбора си след мача с Аданаспор

21:20
Мъри Стоилов критикува отбора си след мача с Аданаспор

Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе разгроми Аданаспор с 3:0 като в мач от 24-ия кръг на турската Първа лига. Всички попадения за гостите паднаха през първото полувреме.

Денис даде аванс на Гьозтепе още в 17-ата минута. Ромуло пък асистира за второто попадение, което бе реализирано от Билел Месауди в 21-ата минута на срещата. Ялчън Каян, който се намира в страхотна форма под ръководството на българския треньор, пък отново вкара в 32-рата минута, за да оформи крайното 3:0 в полза на гостите от Измир.

Гьозтепе, който се върна към победите след равенството срещу Маниса, вече има 49 точки в актива си, заемайки 2-о място във временното класиране. Тимът на Стоилов тим изостава на 6 точки от лидера Еюпспор, който е с мач по-малко. Аданаспор остава на 14-о място с 23 пункта.

“Бяхме по-добри и заслужено спечелихме. През второто полувреме не трябваше да даваме инициативата на съперника. Футболът е работа за сериозни хора. Затова съм разочарован от представянето ни след почивката. Искам да сме дисциплинирани и отговорни през всичките 90 минути”, коментира след мача Станимир Стоилов.

В друг мач днес Юмраниеспор на Страхил Попов загуби с 1:4 от Бандърмаспор като гост и се намира на 13-а позиция в класирането с 27 точки. Бившият български национал беше титуляр и остана на терена до 62-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация