Гонзо разкри защо се кандидатира за президент на БФС

20:33
Гонзо разкри защо се кандидатира за президент на БФС

Кандидатът за президент на БФС говори пред Sportal.bg след срещата си с клубовете от област Пловдив. Гонзо разкри каква е основната причина да се кандидатира за поста, като изтъкна, че целта му е да се завърши започнатата програма заявена пред ФИФА и УЕФА през 2022 година.

“Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Ние имаме програма, която е приета през 2022-а до 2026-а във ФИФА и УЕФА и вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти и тя трябва да продължи. Именно затова съм се кандидатирал за президент. Сега трябва да се завършат. Образно казано - все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг”, каза Иванов.

“Всеки който е канидадат за президент трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС. Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това. Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националния отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша тези неща. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това”, допълни Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация