Дойде моментът за поредната незабравима европейска вечер в Разград

08:33
Дойде моментът за поредната незабравима европейска вечер в Разград

Лудогорец се изправя срещу швейцарския Сервет в реванша от 1/16-финалите на Лигата на конференциите. Двубоят на “Хювефарма Арена” е с начален час 19:45 и ще бъде ръководена от Аляр Агаев от Азербайджан.


Преди седмица в Женева двата тима не си отбелязаха гол и завършиха 0:0 и по този начин оставиха всичко за решаване за днес в Разград. Двата тима имаха по няколко шанса за попадение, като в началото българите имаха инциативата, но постепенно домакините станаха по-активни, но без да се възползват от шансовете си.


Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев няма особени кадрови проблеми, но все пак няма да може да използва двама национали на България. Антон Недялков все още не е възстановен от контузия, а новото попълнение Ивайло Чочев не е регистриран за този кръг на надпреварата.


Преди срещата старши треньора на “орлите” заяви, че се надявам неговите играчи да подходят умно към срещата, тъй като шансовете на двата тима за продължаване напред са равни. Все пак Дерменджиев вярва, че на собствен терен разградчани ще успеят да се справят със съперника и да продължат напред.

 

“Трябва да бъдем много умни. Мисля, че това не е достатъчно наистина. Съперникът е добър отбор, ние се съобразяваме с това нещо. Имаме добри шансове. Теренът в Женева не беше много добър, но не се оправдаваме с това нещо. В Разград е по-добър и да се надяваме, че това ще ни помогне. За нас е важно да сме крайни победители”.


Победителят от битката ще научи съперника си в следващия кръг един ден по-късно. Жребият е предвиден за петък от 14:00 часа.


ЛУДОГОРЕЦ - СЕРВЕТ


Вероятни състави:


ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Сундберг, Вердон, Сон, Нареси, Гонсалвеш, Пьотровски, Рик, Текпетей, Дуа


СЕРВЕТ: Фрик, Цунемото, Северен, Рулие, Мазику, Бола, Антунеш, Ондуа, Кутеса, Стеванович, Кривели


Стадион: "Хювефарма Арена", Разград


Съдия: Алиар Агаев (Азербайджан)


Начало: 19:45 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация