Дюкенс Назон откри головата си сметка за новия си отбор

23:37
Дюкенс Назон откри головата си сметка за новия си отбор

Бившият футболист на ЦСКА София Дюкенс Назон, вкара откри головата си сметка за новия си отбор - Кайсериспор. Хаитянинът вкара при победата на отбора от град Кайсери с 3:2 срещу тима на Истанбул Башакшехир в среща от 26-ия кръг на турската Суперлига.

Успехът изкачи момчетата на Бурак Йълмаз на единадесетата позиция, като ги отдалеч ина 4 точки от зоната на изпадащите, а съперникът им е с точка повече на деветото място.

Бившият играч на 31-кратните български шампиони стартира като титуляр и именно той откри резултата в 9-ата минута. Съвсем скоро в 15-ата минута Али Карими удвои преднината на гостите.

След почивката домакините от Истанбул върнаха един гол в 58-ата минута, а в 84-ата португалецът Айлтон Боа Морте отново даде аванс от два гола за своите.

В края домакините минаха през голямата радост до великата покруса. Първо в 89-ата минута Хамза Гюлерер намали изоставането, а след това в 12-ата минута от добавеното време съдията отсъди дузпа в на състава край Босфора. Зад топката застана полският нападател Кшищоф Пьонтек, който обаче изпусна дузпата и трите точки потеглиха към централна Турция.

С успеха Назон и компания прекратиха ужасяващата си серия от десет поредни мача без победа, като това бе и четвърти пореден мач без загуба. Истанбулци от своя страни претърпяха второ поредно поражение, след като в миналия кръг отстъпиха на шампиона Галатасарай с 0:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация