Симоне Индзаги: Логично е да ни слагат сред фаворитите

19:44
Симоне Индзаги: Логично е да ни слагат сред фаворитите

Наставникът на Интер Симоне Индзаги смята, че неговият отбор си е заслужил да бъде слаган сред фаворитите в Шампионската лига. Миналия сезон “нерадзурите” достигнаха до финала. Утре те приемат Атлетико Мадрид в първи мач от осминафиналите на турнира.

“Преживяхме магически вечери заедно с феновете. Искаме да повторим успехите, но знаем, че другите отбори имат същите амбиции в турнира. Гледах последните четири мача на Атлетико Мадрид. Те са много силен отбор. Ще се постараем утре, очаквам страхотна атмосфера, ще разчитаме на обичайния си стил. Дали сме сред фаворитите? Това е логично заключение след това, което прави отбора”, сподели Индзаги.

Той говори и за Диего Симеоне, с когото бяха съотборници в Лацио: “Ще бъде удоволствие да го видя отново утре, този път като съперник. Беше страхотен съотборник. След това се върна в Испания. Продължихме да поддържаме контакт. Винаги съм знаел, че ще стане страхотен треньор. Вече 13 години е в един клуб и с него спечели много”.

Според Индзаги Атлетико вече разчита на различен стил: “Трудно е да предвиждаш какво ще се случи утре. Атлетико промени стила си. Беше много агресивен в последния си мач. Срещу Реал Мадрид подходът им беше различен. Държат топката доста повече от преди. Имат отлични футболисти”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация