Де Дзебри намекна за Ливърпул: За мен е чест

09:15
Де Дзебри намекна за Ливърпул: За мен е чест

Наставникът на Брайтън – Роберто Де Дзерби, коментира слуховете, свързващи го с мениджърския пост в Ливърпул и Челси. Италианецът прави отличен сезон начело на Брайтън, като работата му начело на „чайките” не остана незабелязана.


След новината, че Юрген Клоп ще напусне Ливърпул след края на сезона, Де Дзерби бе едно от първите имена, което се коментираше за негов наследник.


След победата с 5:0 над Шефийлд Юнайтед, италианският специалист коментира слуховете, като не отрече, че в един момент от своята кариера иска да води „голям отбор”.


„За мен е чест да чувам, че големи клубове се интересуват от мен. Горд съм от този факт, но моят фокус е да работя ден за ден. Относно бъдещето ще говоря със собствениците на клуба, защото искам да се съревновавам по най-добрия начин. Искам да разбера какъв е планът, а след това за мен не би представлявало проблем да работя за един голям клуб или за друг такъв клуб. В един момент искам да се боря за титлата във Висшата лига, Серия А, Бундеслигата, Ла Лига или Шампионска лига, но за това няма точно определено време”, каза Де Дзерби.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация