WINBET представя Турнир Шампионска Лига с 25 000 лв. общ награден фонд

17:14
WINBET представя Турнир Шампионска Лига с 25 000 лв. общ награден фонд

Шампионска лига, най-престижното футболно състезание в европейския клубен футбол, се завърна с първите срещи от 1/8-финалната фаза на надпреварата. И този път всички почитатели на футболната игра ще могат да покажат своите познавачески умения с футболни залози в winbet.bg, където вече е активен новият Турнир Шампионска лига с общ награден фонд от 25 000 лева.

Турнир Шампионска лига - най-добрите познавачи излизат на преден план

Новият турнир Шампионска лига ще продължи в рамките на месец, приключвайки на 13 март. Дотогава клиентите на WINBET ще могат да поставят своите залози, борейки се за част от общия награден фонд.

Според условията на турнира, за квалифициращи се считат единствено залозите, направени “на живо” на двубоите от Шампионската лига. От оператора подчертават, че няма ограничения относно минималния коефициент на направения залог, както и минималната сума на поставеното предвиждане. 

За квалифициращи се считат както единичните и множествени залози, така и системите, които доста играчи използват, играейки. Не се зачитат обаче предвижданията, направени с бонус средства.

Всеки печеливш залог носи на потребителите точки за класирането, което от своя страна води до печалба на определена сума от наградния фонд. Точките в новия турнир се печелят на основа на следната формула - нетна печалба, умножено по коефициент.

Ранно изплащане за брой голове в WINBET - всичко свършва в 33-ата минута

Активна за всички потребители на winbet.bg остава промоцията “Ранно изплащане за брой голове”, която всички клиенти на оператора могат да използват за популярния пазар “над 2.5 гола”.

Този пазар е любим на голям брой футболни фенове. При него потребителят прави предвиждане, че избраната от него среща ще завърши с поне три отбелязани попадения. Например - 2:1, 2:2, 1:2 и т.н. 

Благодарение на промоцията “Ранно изплащане за брой голове” на WINBET, потребителят няма нужда да чака отбелязването на три гола, защото дори два са достатъчни, стига да бъдат реализирани до 33-ата минута на двубоя. Ако това се случи, залогът автоматично се затваря и се маркира като печеливш. Тук обаче трябва да се отбележи, че промоцията е активна единствено за изрично посочени от игралния сайт първенства и турнири, т.е. - не за абсолютно всички.

По-високи коефициенти с Персонален Power Boost на winbet.bg

Оставайки на спортна вълна, излишно е да се казва, че всички фенове на спортните залози търсят възможно най-високите коефициенти в своите предвиждания. Колкото по-голяма е ставката, толкова по-висока може да бъде евентуалната печалба.

По-високите коефициенти вече са реалност и с промоцията Персонален Power Boost на WINBET. Благодарение на нея, потребителят може да увеличи коефициента си с между 5 и 10%, като това зависи от големината на коефициента на избрания от него пазар. 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация