Официално: Левски подписа с нов полузащитник

19:55
Официално: Левски подписа с нов полузащитник

Левски официално представи четвъртото си ново попълнение Патрик Мислович. Словакът подписа договор за две години и половина, като ще носи номер 23 на гърба си. Мислович пристига на “Гарена” от Жилина, като за последно игра за предишния си тим преди пет дни, така че има вероятност да попадне в групата на “сините” за двубоя с Пирин.

Ето какво пишат от Левски:

„ПФК Левски“ подписа договор с полузащитника Патрик Мислович. Контрактът със словашкия футболист, е за срок от две години и половина. 

Патрик Мислович е роден на 28 май 2001 година в Турчианске Теплице (Словакия). Юноша е на местния „МСК Жилина“, с който подписва първия си професионален договор в началото на 2019 г. С екипа на родния си клуб изиграва 120 мача и отбелязва 15 гола. В началото на 2023 г. е преотстъпен на шотландския „Абърдийн“ записвайки 5 мача, а същата година се завръща в родния си клуб. 

Патрик Мислович преминава през всички юношески национални отбори на Словакия. За селекцията до 15 години записва 2 мача, а за тези до 17 и до 19 години изиграва по 5 мача. Мислович записва и 7 мача за младежкия национален отбор на Словакия. 

„ПФК Левски“ приветства с добре дошъл на „Герена“ Патрик Мислович и му пожелава много победи, голове и щастливи мигове със синята фланелка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация