Грандиозен скандал разтърси Ботев Пловдив

20:44
Грандиозен скандал разтърси Ботев Пловдив

Строителят на стадион „Христо Ботев“ Илиян Филипов е налетял на бой на известния фен на Ботев Пловдив Велизар Цоакидис, а също така и на Божидар Караджов - мърчандайзинг мениджър на "канарчетата". Запалянкото и служителят на пловдивчани разказват в подробности за инцидентите, разиграли се на "Колежа". 

От пресслужбата на "жълто-черните" показаха и видео от скандалната случка, придружено от следния текст:

“Уважаеми Ботевисти,

В навечерието на подновяването на футболното първенство, очаквано от всички с нетърпение и надежда за още по-силно представяне на любимия ни клуб, се обръщаме към всички вас с голямо неудобство и чисто човешки срам.

Срам от това, че за пореден път хора, твърдящи, че са истински „ботевисти“, петнят имиджа и доброто име на Ботев Пловдив.

Длъжни сме да изразим своята ясна и категорична позиция срещу несекващата поредица от срамни и престъпни действия на определени персони, насочени както към служители на Ботев Пловдив, така и към нашите партньори и привърженици.

В публикуваното видео ще имате възможност да видите и чуете скандални факти, даващи яснота за случващото се около клуба.

Призоваваме всички безкористни и почтени привърженици на Ботев Пловдив да изразят смело своята позиция и подкрепят нашите усилия клубът да продължи да се развива по цивилизован и модерен път, непозволявайки на практики от миналото да обсебят неговото бъдеще.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация