Националите свалят капитанската лента на Бербатов

10:52
Националите свалят капитанската лента на Бербатов
Голяма част от футболистите в националния отбор България не искат Димитър Бербатов да е капитан на тима. Източници на "Меридиан Мач" в държавния тим твърдят, че в момента играчите организират разжалване на нападателя на Манчестър Юнайтед.

Настроенията в отбора срещу звездата на "червените дяволи" нараснали след изказването на Митко: "Не може само три коня да дърпат каляската."

Очаква се футболистите да организират гласуване и да изберат нов капитан, който по всяка вероятност ще бъде Стилиян Петров.

"Може да съм направил изказване не на място, но се опитах да поема негативното отношение към мен и по-опитните в отбора и другите момчета да останат по-изолирани", така Бербатов се оправда вчера за "трите коня".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
17.11.2009 14:13

Футбола е колективен спорт .. Още поне 2,3 да имаше, като Бербатов или като Стилян .. тоя отбор щеше да е на много по-високо ниво .. какво да направи Бербатов ? Да играе и защита, ако трябва .. пак съм сигурен, че ще се справи по-добре от топчо, мопчо, иван иванов и другите смешници .. къде е Бербатов, къде са всички други национали и смешната А група .. направо .. НИва .. нива е пред всички Бербатов .. недостижими сме да говорим срещу него, той е от най-висока световна класа.

MeToDueB
17.11.2009 14:07

Сър да не би да е закопал на пейката Кристияно Роналдо, като Роналдо се лакОмеше в 95% от случаите и опропяставяше също толкова от атаките, но и вкарваше. Бербатов е умен футболист .. играе за отбора, а не за да се прави на големец .. и никога не се е правил, не знам зщао толкова го мразят някой .. явно бедна България не обича богатите, пък дори и да прославят България по Света, както Митко, както Ицо .. не за това, което вършат и начина по който го вършат, защото те са доказани в професията си, а защото са с много светлинни години пред всеки жител на тази бедна и смешна страна .. е да .. Кои голове са му на голлинията ? За какво да проверявам статистика .. гледам единствено мачове на Юнайтед заради Бербатов .. не пропускам почти и колко уникални голове и отигравания съм видял от него .. едва и накуп ще видя толкова през живота си от други разни футболисчета *wink* Какъв национал бе приятел ? Златан Ибрахимович, като струва 70,80 милиона и играе за най-добрия отбор на Света ? Да не би той да е виновен, че Швеция не играе добре и не се класира за Мондиала ?

DeviLLmaN90
17.11.2009 12:51

MeToDueB тук говорим ли за Ман Ютд? Не забравяй,че 2/3 от головета на Бербатов са на гол линията(проверй статистика ако не вярваш). Каде не се е лакумял. Да в Ман не се лакуми щото има един тама Сър който ще го закопае на пейката без да му мигне окото. Ще разкарва фанелката на национала още докато всички в тинйорския щап както и вие не престанете да му лижите кур* и да погледнете след като се продаде кво напрай за национала.

MeToDueB
17.11.2009 09:40

а и тия тука, които говорят срещу Бербатов ? За какво го правяТ ? По-богат ли е от вас ? По-добър футболист ли е от вас ? По-известен ли е от вас ? По-обичан ли е от вас ? Всичко е по от вас .. хейтърчета в winner.bg .. и това, че го коментирате .. също е факт, че е светлинни години пред вас, а той не знае кои сте хахах .. какъв е смисъла не знам. Били го надценили .. о БОже Господи, че не вкарвал много .. *lol* нали вкарва когато трябва и вкарва най-уникалните голове и асистира и си върши работата винаги и отборът му бие ? Дали е вкарал 40 или 20 гола на сезон, когато отборът му е шампион .. какво значение има ? Много играчи има, които вкарват повече и от Бербатов .. Дарън Бенд сега вкарва много .. други разни там по Стоук, Уигън .. но какво ? Седят на голлинията й им се удари в носа и влезне 3,4 мача .. и вече са големите играчи. Не .. играч е Бербатов, който играе за публиката .. вкарва красиви попадение, играе технично, не се лакоми .. а не да седи пред вратата .. да вкара 40 гола .. 39 от които пред голлинията .. и край .. големия футболист, НЕ .. не това е футболист.

MeToDueB
17.11.2009 09:36

тях ги е яд, че Бербатов е светлинни години пред тях и че се споменава само неговото име .. то си личи и на терена. Той им се кара .. вика им, те или се правят, че не го виждат, когато е в чисти позиции и търси топката .. или просто не могат .. е по-вероятно е да е второто, но че три коня дърпат каляската .. така е. Стилян, Бербатов .. Мартин напоследък конзуции го мъчат .. тов са играчите .. + Божинов, Ангелов и може би .. Благо Г .. другите са пълни аматьори .. защитата е трагедия от край време.

mony_koleg
17.11.2009 00:39

Ето това е то българската селяния, плюят си по свойте и така .... като не го харесвате , поне си малкчете, никой няма нужда да ви слуша селските глупави злобни коментарчета, селски агресорчета ...

Lollipopp
16.11.2009 21:28

това ли ни е капитана *lol* само разхожда екипа по терена и това е ... не го ли разбрахте вече - на Бербатов откакто е в Англия едва ли му е толкова на сърце националния отбор ... от време на време нали все пак е капитан и прави по някое изказване и това е ... за Юнайтед се раздава много повече отколкото за националния ... в Юнайтед се бори за топката това онова , а за националния седи и чака някой да му я подаде и това е положението ... за мен капитан трябва да е някой който има хъс ... Марто има хъс , но вече се вижда че и той и Стилян немогат да дърпат отбора както преди ,а и след като изпускаш да излезнеш от тая или оная група за всяко голямо първенство вече няма смисъл от борба ... аз лично националния съм го отписал отдавна ... единствено в тоя отбор се интересувам от Марто , Стилян и Благо :] другите са някви фигуранти само ...

DenteMente
16.11.2009 20:54

А тоя дето казва "умрете ве нещастници" с тази фразичка и с думичката хейтари се излага...дори децата на по 10 годинки не използват такива думи и фрази *sick* Живей си живота и нали се сещаш,че не се знае кой ще умре първи *wink*

DenteMente
16.11.2009 20:51

За малко да се трогна от думите на човек пишещ на латинеца с 200 грешки и изречение от 100 думи от който 50 са глупак и глупаци *lol* Другото което е си напсал Бербо нямаше да е Манчестър Е той не е Манчестър а е играч на този отбор "една топка незнае да подава" имаш гениални мисли просто си ми идол вече *smile* И в кое село се изразявате с ВАЗЕ,НАЗЕ и АУЕ

hitrin
16.11.2009 19:15

Абе национален отбор ще имаме когато имаме 11 4овека на терена а не 4,5.Всеки футболист си има добри ка4ества и лоши.Даже и Бербатов има лоши ка4ества.Много добре задържа топката,много добър поглед на игра има но не атакува хората както трябва.Всеки един отбор иска да има нападатели като Торес,Дрогба,Вия,Анри и Златан но това което имаме трябва да го цениме.За мене той е добър капитан но по добър с лентата от него ще е само Стенли или Гошо Петков ако го викат изобщо след слабата му форма напоследък.Стенли е един от най добрите а ако не и най добрия във Вила.След като стана и капитан на отбора си не мисля 4е проблем ще е да поеме националите ни.Аз ли4но бих гласувал за него.

lozan_kr
16.11.2009 18:52

Берба се е класа ама вече е за ПЕНСИЯ!!! И нестава за капитан! Най- после!

Cris_7
16.11.2009 18:14

Опаа обърках капитан трябва да е Стилян*! *joking*

DenteMente
16.11.2009 17:15

Значи това,че не харесвам Бербо ме прави смешен? Селянин,че не искам да е капитан? Добре благодаря ви за информацията.Играч на Октомври браво браво страхотен е *smile* А колко пъти е ставал играч на месеца от както е в Манчо *wonder* Да си го..всички който сме антифенове на Бербо? Това изречение те прави теб смешен не нас *wink* Да аз харесвам играчи като Златан,Рууни...Дрогба и тн. Играчи който се борят за всяка една топка а не като загубят топката 15 минути да се тръшкат и нервират,че са я загубили Ти като си големия фен на Бербатов и толко го защитаваш твоя си работа всеки си има право на мнение и е бая глупаво да ни определяш като селяни и смешници,че не харесваме нападателя на твоето отборче *stop* Да не съм фен на "червените дяволи" по простата причина,че в момента има играчи като Нани,Валенсия,Карик и Бербатов който са в тотален нокдаун и незнаят каде се намират Фен съм на Челси и то от както съм роден...дори като бяха едно средно отборче в Англия те имаха борбени играчи като Зола и Хаселбанк а сега имат играчи който ОБИЧАТ отбора и играят като отбор а не разглезени "звездички" дето се чудят как да се добутат до ЕЛ ГАЛАКТИКО

DeviLLmaN90
16.11.2009 16:33

Да не кажите, че съм казал, че е симолирал контузия. Няма такова нещо нямаше го и в Ман. Имам предвид друго, че Марто Петров има хъс който Бербатов няма.

DeviLLmaN90
16.11.2009 16:28

Хахаха Да ти пика и на капитана да ти пика и на 9-та да ти пика и на най-скъпия българин. Аз преди години стигнах до Българсия национален отбор до 19 години и знаеш ли кво ни каза тренйора: Вие играете за България играете ли тука добре ще ви видят и големите. Е да аз нямам претенций, че съм голям футболист. Няма спор, че берба е добър футболист. Ама вие вече го направихте бахти. За пръв път слушам капитан да мрънка и да бяхга 3 километра на мач. Освен вратаря. В един коментар ви го казаха. Как ли Шева не се оплака че дърпа Украйна, как ли Стеван Йоветич не се оплака че с Вучинич дърпат Черна Гора, как ли Дзеко не се оплака, че дърпа Босна и Херцеговина. Ама има нещо с което се отличават от Бербатов(да не кажите пак, че сме казали Бербатов е слаб футболист) и то е жаланието за игра като обелкът националната фланелка. Нещо което Бербатов го имаше преди да се продаде. Ако оспорите и тва ще сте много смешни. Ето признавам си го от ЦСКА съм харесвам много Бербатов. Ама мразя като почнат кво ще правим без него.Играхме без него срещу Ейре. Контузен бил. Марто Петров на обезболяващи играеше срещу Грузия. И след тва колко го време го нямаше. Да ама играе за България...!!!

zizinho
16.11.2009 15:58

cocp каза го , по перфектен начин!Аз лично не съм фен на Ман , дори са ми антипатични , но Бербо си е играч от световна класа и такива селски изказвания , като "да се маха от националния"....нали ако не играе няма да има кой да задържи топката , няма да има кой да подаде на друг освен на вратаря да чисти в тъч та да починем на 5 тата минута от мача....Бербо си е класа , а критиците да ходат да си го...............един на друг

cocp
16.11.2009 15:48

DenteMente - Глупав коментар... показва липса на всякаква компетентност! Бербатов - последните 4 стои мача е с най-висока оценка в Ман; избран за звезда на клуба за октомври и ти ще ми казваш, че бил слаб играч? Забеляза ли какво стана 2-та мача, в които Бербатов не игра?! Сигурно не си, то не ти остава време да се позаинтересуваш от това хулене и плюене! Кажи, че си фен на някой друг отбор и въобще не пиши коментари... защото сте ми ясни. Всеки фен на друг отбор ненавийда берба... смешник! *lol* *lol* Ще ми говори той кой играе добре и кой играе зле... Торес сега ако го продадат само забележи за колко ще го продадат - най-малко 50млн. Със тая старата информация можеш само да си разпалиш печката във вас, нищо повече. *wink*

DenteMente
16.11.2009 15:26

Да не говориме,че "бил давал много голови пасове" Аха да затова има 3 асистенций от началото на сезона *lol* Нито голове има нито асистенций..неможе да струваш толко пари и да тичаш колкото вратаря *sick* Неможело 3 коня да дърпат..АБЕ БЛАГОЕВГРАДСКИ **** щом струваш толко пари трябва и сам да се опитваш да "дърпаш" ужасно смешен ми става Бербатов...Как па Шевченко един път не каза 3 коня дърпаме Украйна...

DenteMente
16.11.2009 15:20

Бербо последните 2 години какво дърпа в националния,че не се сещам...колко гола има последните 2 години? 2-3? Невероятен капитан и нападател *stop* В Манчо какво прави този сезон средно на 5 мача вкарва по гол...това ли е играча който е по-скъп от Торес?!?! Аре стига простотий дърпа да дърпа...нищо не прави от както отиде в голям отбор Сравнете само колко гола имат Бербо,Рууни, Торес,Дрогба,Анелка...та то 5 човека в Арсенал имат повече голове от Бербо *lol* Смешна история просто го надцениха много ама МНОГО...

top4o_1994
16.11.2009 15:11

добре капитан да стане Ст.Петров хубаво той се раздава повече от Бербатов (тичане, такъв му е поста) да стане той капитан или Мартин няма да се оправи национала трябва всички да са капитани и да играят добре иначе не! не ми се говори за темата за ДЮШ и т.н. и за развитието на футбола и спорта в БГ, тея теми са мн дълги *wink*

milenk0y
16.11.2009 14:44

Hella Абе аз незнам и немога да си го представя Б.ГЕОРГИЕВ с капитанската лента *wink* Този така наречен "футболист" няма да го пусна да гледа мач , а не да слага капитанската лента *thumb_up* , а до Стенли мога да кажа само , че той е НАЙ-ГОЛЕМИЯ сега !!! А до колкото Бербатов подобрила му се е играта през новия сезон

DeviLLmaN90
16.11.2009 13:54

Hella... точно за това говорех. Предпочитам македончето Делев да носи лентата. Ама и дори да сме загубили да знам, че е дал всичко от себе си. Че и той като Мартин Петров играе на инджекций ама играе колкото може. Я ми кажи някои ще плюе ли по Бербатов ако той се раздава до край за България. Трифон Иванов каза преди време в едно шоу, че е отнасял глоби от клубния си отбор за да играе за България. Събоди се малко и виж какво казва твоя любимец БарБуков. Не ния разделяме отбора а той го прави. Собствения капитан на отбора.

FLY_I
16.11.2009 13:54

Бербо махай се от национала,нищо не играеш ,не е важно само да се вкарват голове(не че е вкарал някви важни ама пак има)мНОГО ПО-ВАЖНО ЗА ФЕНОВЕТЕ Е ДА СЕ ИмА рАЗДАВАНЕ НА ТЕрЕНА ДА СЕ ИГрАЕ СЪС СЪрцЕ ЗА НАцИОНАлА дайте лентата на Божинов и тва е

BoBi_Levskara
16.11.2009 13:49

"Не може само три коня да дърпат каляската."
Кой каквото иска нека говори но това важи за нашия футбол с пълна сила.За мен Бербатов е абсолютно прав и трябва да се застъпи за думите си.Трябва ни твърд трениор и капитан които да казват истината в очите а не да се самозалъгват и по този начин за залъгват и нас.

Hella
16.11.2009 13:32

Не търсете вина само в Бербатов хора, 1,2 или 3,4 птички пролет не правят. Ами "прекрастната" ни защита, заради, която ни опукват всеки мач в първите минути? А Стенли с неговата постъпка наскоро? Искара си жълт картон и си отиде да си тренира с А. Вила. Просто всичко е гнило в нашия "хубав" отбор ама Вие всички като стадо иурууууш да вините само Бербатов. Не сте прави! Но вземат ли му капитанската лента Благо или Марто я заслужават. Стенли ми падна в очите вече...

niki_bg99
16.11.2009 13:16

Абе кой ще го смени. Стенли ще спира с нац., Марто е постоянно контузен, Благо няма голям опит. Кой? Може би Котев или Телкийски. Или пък Коловати? Аа, сигурно Топчо! Смешници са тея от БФС! *angry* *angry* *erm* *thumb_down*

danman
16.11.2009 12:43

И ти си много прав DeviLLmaN90 .Той и в Манчестър ще се усере.

DeviLLmaN90
16.11.2009 12:40

Хаха 3-те коня ем ако може тия 3 коня да победят отбор като Малта сами ще се саглася с Барбуков *lol* Отборът е от 11 играча. Кишишев не го харесвам но едно исказване направи и то мн вярно. Каза, че след отказването на Балъков не е видял друг кон и си е много прев. Феновете на ЦСКА защитават Бербатов но няма кво да се лъжем. Играеше за национала преди време за да се продаде. А сега не съм видял едно свясно положение вкарано то Бербатов. Спрете да се заблуждавате. Ако това е главния кон тогава ептен си еба маиката. Някои можи да говорят за комунизма че бил еди какво си. Да ама за световно се класираха на половина от сегашните отбори. И Балгария беше една от тях. А сега кво прави тоя кон. Чеше си оная работа. Писна ми Бербатов тва Бербатов онова. Не ни трябват неговите голове с/ъ Малта а с/у отбори като Ейре например. Искал да защити останалите момчето. Според мен си е чисто натопяване на останалите. Не ми пука дали някой ще се сагласи с мен. Важното е, че е така.!!!

Jurka5
16.11.2009 12:34

По-точно от ReZo,няма как да го кажа!! *thumb_up*

ReZo
16.11.2009 12:20

Крайно време беше !!! Тази кукла Барби с диадема и слаб характер НЕ Е ЧОВЕКЪТ , който може да ни изведе до футболните върхове ! Липсва му пламът, енергията , онази малки искрица "фуболна лудост" която отличава добрите фуболисти от ВЕЛИКИТЕ !

true
16.11.2009 12:17

Бербатов си е много прав ! на мача с Кипър ако не се лъжа имаше 1 ситуация където той води топката 10-15 метра и никой не му отваря пространство не търси позиции и той почна да ръкомаха - другите не знаят кво да правят... и затова в изказването си за 3те коня Е МНОГО ПРАВ !

danman
16.11.2009 11:58

Абе,този Бербатов за какъв се мисли?За най-великия футболист ли?Много почва да ми ходи по нервите.Какви са тези изказвания,какво е това чудо?Егати и балет-майстора.

turot_80
16.11.2009 11:41

христо стоичков е най дабриа а капитъан *lol*

GodPlayer
16.11.2009 11:29

@go6eto_bs: момче иди се прегледай, неможе човек, който си прави "разходки" да е най-резултатния българин за всички времена. Замисли се...

crissttiano
16.11.2009 11:26

winner отново бляскава статия *lol* ей ся след 10 мин коментара ми няма да е тука щот ше го изтрийте без причина затова само ше кажа че Бербо ше си е капитан и неможе "големи" футболисти Иван Иванов,Киро Котев и други идиоти да дават акъли *wink* сигурен съм че нито Марто Петров нито Стенли толкова ше се вживяват в това че са капитани *thumb_up*

rusnacheto
16.11.2009 11:25

Не, не е част от големия футбол .. играе в някав смотан английски шампион, с няколко европейски отличия, амаа те и те са далеч от футбола, сигурно продават банички ! Що не спрете да завиждате и да остайте човека дето е на 213344 години от вас намира ?

kris4ann
16.11.2009 11:25

Бербатов е най големия ..... не случайно играе в един от наи добрите отбори на света и не случаино този сезон има доста по добри изяви *wink*

go6eto_bs
16.11.2009 11:24

хах за изказването на Митко Бербатов и аз ще направя такова *wink* какви коне Митко Бербатов си е цяло магаре не може хора които си правят реазходки на Олд Трафорд и нищо не праят да е капитан на националния ни отбор и да критикува останилите. Първо да покаже защо играе в Юнаитед и тогава да има самочувствие да критикува *thumb_down* *sick* *erm*

GodPlayer
16.11.2009 11:24

Митко е прав! 1 (три) птичка пролет не прави. Плевелите се унищожават като се измъкнат с корените. Виновни са всички хора, на които са поверени ръководни длъжности, виновно е БФС за слабото развитие на ДЮШ, тъй-като ако бяха се взели в ръце, след премахването на "батето" щяхме да имаме един добър маледежки национален отбор, който да подсили мажете в даден момент... а последствие какво се получки 0:1 за Своге... Честито на г-н Михайлов - най-големия вратар, но най-калпавия управник на БФС. *beer*

super_keita11
16.11.2009 11:20

Благой Георгиев ще бъде идеалния капитан на нациналния ни отбор, той се раздава най-много и взима присърце участията си за отбора. Бербатов и Стенли като ги гледам, не се раздават кой знае колко и Бербатов няма право да казва, че три коня , дърпат ама назад *thumb_down* ! България може и без Бербаров, тоя дървения, дето незнае за какво е в Манчестър.Въобще Бербатов не е част от големия футбол.