Барса и Интер готвят трампа Яя Туре - Марио Балотели

10:28
Барса и Интер готвят трампа Яя Туре - Марио Балотели
Барселона и Интер готвят разменна сделка на футболисти, подобна на тази между двата клуба при трансферите на Самуел Ето\'о и Златан Ибрахимович.

Треньорът на "каталунците" Пеп Гуардиола много харесва играта на младия нападател Марио Балотели. От щаба на европейския шампион обмислят да предложат на "нерадзурите" бартер, при който на "Сан Сиро" ще се озове Яя Туре.

"Ако Барселона не иска вече Туре, то не е проблем той да си тръгне. Моят клиент е един от най-добрите играчи в света на своя пост и със сигурност ще събуди интереса на много големи европейски отбори. Разбирам, че в големите клубове трябва да се правят ротации, но не знам защо Сейду Кейта изигра 10 мача, докато Яя само пет", коментира мениджърът на Туре Дмитри Селюк, като думите му не отхвърлят възможността за бъдеща сделка.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
20.11.2009 16:41

Абе палячовци какво говорите туре щял да напусне барса - ХА ХА та той сега преподписа и каза че е щастлив в барса ( та кой не е ).... Туре е един от най добрите играчи в барселона просто върши черната работа на отбора така че си трайте "разбирачи"

BornToHate
16.11.2009 15:24

Ако се разделите с Анри определемо трябва да му търсите замесник.

CEC0_vg
16.11.2009 13:05

Ако тази сделка стане факт това ще бъде най-долямата гавра в футбола.

Forzarossoneri
16.11.2009 11:12

Мишока Макс ако направи подобна простотия направо ще го линчуват принтеристите. *lol*

Barca_fen112
16.11.2009 10:43

Поредната глупост написана от вас медиите.Вярно е ,че яя Туре най-вероятно ще напусне ,но няма да взимаме нападатели освен на поста на Анри ,защото имаме ибрата месси педро боян а и да не забавяме ,че държим под наем ериксон мисля ,че в Бенфика който също има много голямо бъдеще *wink*