Анчелоти за синия картон: С всеки изминал сезон правилата стават все по-сложни за възприемане

21:53
Анчелоти за синия картон: С всеки изминал сезон правилата стават все по-сложни за възприемане

Реал Мадрид има две точки аванс в Ла Лига пред Жирона, а сега има възможност да натрупа още по-голям аванс срещу въпросния съперник. В събота вечер двата тима се изправят на “Сантиаго Бернабеу” в среща от 24-тия кръг. Старши треньорът на “белите” Карло Анчелоти обаче не смята, че успех на неговия тим ще му гарантира златните медали.

Ето какви са акцентите от пресконференцията на Анчелоти:

Какво да очакваме от двубоя срещу Жирона? 

Ще бъде труден мач, защото съперникът се представя много силно. Уважаваме постигнатото от противника досега 

Победа над Жирона означава ли титла? 

Който и да спечели, просто ще вземе някакъв аванс пред другия. Все още има още много мачове, шампионът ще бъде определен на по-късен етап. Колкото по-скоро ние съберем 80 точки, толкова ще сме по-близо до титлата. 

Какво става с Рюдигер, Винисиус и Начо? 

Винисиус е добре. Рюдигер днес тренира и като цяло се чувства добре, но за него ще решаваме утре. Няма да рискуваме, ако имаме някакви съмнения. Начо обаче е аут. Днес той поднови индивидуални тренировки и ще бъде на линия във вторник. 

Какво мислите за факта, че след четири месеца Кроос може да се откаже от футбола? 

Ако го направи, означава, че има топки.

Как ще се справите с головата “суша” на Родриго? 

Учили са ме, че ако на някого кажеш да мисли за всички животни, но не и за котката, той ще мисли само за котката. Родриго се раздава и помага на отбора. Никога, ама никога няма да му говоря за това, че не бележи. Най-важното е, че той допринася за успехите ни. 

Какво ще посъветвате “дебютантите” в центъра на защитата? 

Няма какво толкова да обяснявам на Карвахал. Единият от всяка една двойка бранители е по-опитен на тази позиция. Той дава съвети и знае как се действа. По време на тренировките работим върху това. 

Ротациите на вратата 

Този въпрос стана актуален след контузията на Кепа през ноември, защото Лунин се включи много добре. Трудно е да избереш кой да пази, защото никой от тях не заслужава да бъде резерва.


Мигел Гутиерес от Жирона, който може да се завърне в Реал 

Преценяваме развитието на всички футболисти като него. Отиването на Мигел в Жирона се оказа много добър ход, защото там той трупа опит и се доказва като важен футболист. През лятото ще вземем решение заедно с него и Жирона. 

Предложението за син картон 

Според мен идеята е правилата да станат по-опростени. С всеки изминал сезон правилата стават все по-сложни за възприемане.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация