Гонзо: Наглед жребият е добър

00:16
Гонзо: Наглед жребият е добър

Техническият директор на БФС Георги Иванов говори след жребия за Лигата на нациите. България се падна в една група с отборите на Люксембург, Северна Ирландия и Беларус. Според Гонзо ние сме на едно ниво с останалите тимове и не можем да подценяваме никого.

“Наглед жребият е добър, но ние не можем да подценяване нито един отбор. Познаваме бегло Люксембург от контролната среща, която изиграхме, останалите отбори са непознати. Преди 2 години, когато започнахме да изграждаме отбора първо с Ясен Петров, след това и с Кръстаич, смятам, че отборът сега е много по-добъе отколкото бе преди 2 години. Голям брой футболисти се видяха, Илиан Илиев има голяма възможност и се надявам вече да постигнем целите, които си поставихме.

Знаехме, че последните квалификациите бяха тежки. Опитахме се по време на квалификациите да изграждаме отбор, това бе трудно, но сега за тези мачове за Лигата на нациите ще бъдат много полезни за следващите квалификации.

В спорта винаги има опасност това, което предвиждаш, да не се случи. Отборът на Люксембург е сериозен отбор, за останалите не ги познаваме толкова. Ние сме на едно ниво с тях и всичко ще зависи от нас. Шансовете сега са по-големи, защото се класират първите два тима, но ние вървим в една линия, в която не трябва да говорим големи думи преди квалификации и мачове”, заяви Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация