Роналдо в игра още срещу Сантандер през уикенда?

09:30
Роналдо в игра още срещу Сантандер през уикенда?
Кристиано Роналдо съобщи, че вече се чувства много по-добре и може да се появи в игра срещу Расинг Сантандер още този уикенд.

Крилото лекува контузия и поради тази причина пропусна важни мачове на клубния си отбор, както и баража между Португалия Босна и Херцеговина (1:0).

"Истината е, че в момента се чувствам прекрасно. Тази седмица ще направя нови медицински изследвания, за да видим дали всичко е наред, но възстановяването върви добре. Най-важното нещо е да се върна на терена едва когато съм на 100% готов за игра. Ще видим какво ще стане, но се надявам, че в средата на седмицата ще тренирам наравно с моите съотборници", каза най-скъпият футболист в света.

От португалския щаб пък заявиха, че няма да правят проблеми на Реал Мадрид и клуба ще може да използва Роналдо, когато футболистът е готов.

"Португалската футболна федерация няма да спира играча да участва за клубния си отбор. Вярваме, че възстановяването на футболиста ще бъде положително както за клубния му, но така също и за националния му отбор. Реал (Мадрид) ще може да го използва когато реши. Няма да предявяваме никакви претенции", каза спортният директор на Португалия Карлос Годиньо.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

danman
16.11.2009 09:47

Дано не направи грешка с това прибързано влизане в игра.Пепе да не излезне прав.