Обрат в трансферната сага с Назон

09:24
Обрат в трансферната сага с Назон

Водещият голмайстор на ЦСКА - Дюкенс Назон, е изразил своето желание да продължи да носи екипа на „червените“ и през предстоящите месеци. Въпреки че клубът беше готов да го продаде след завръщането на Фернандо Каранга, с цел да се възползва финансово от продажбата му, то считаният за сигурен негов трансфер в кипърския Пафос за 600 000 долара пропадна поради разминавания във финансовите условия.


След това хаитянинът посети лагера на руския Ахмат Грозни, а мениджърът му потвърди, че има изпратена оферта за неговите права. В крайна сметка обаче и преговорите с руския клуб бяха прекратени, след като представителите на Назон са заявили, че нападателят няма да премине в отбор от тази страна.


Назон е ценен не само заради своите игрови качества, но и като ключова фигура в съблекалнята на ЦСКА, като се чувства добре в София заедно със своето семейство. По тази причина той е бил съгласен да си тръгне от ЦСКА само при много добра оферта.


Треньорът на столичани - Нестор Ел Маестро, също настоявал Назон да продължи кариерата си в Борисовата градина, тъй като Каранга все още е далеч от оптималната си физическа форма, а Майкъл Естрада и Данило Асприля не показват, че може да им се разчита напълно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация