Сър Джим Ратклиф подсилва Юнайтед с бранител от Серия А

08:32
Сър Джим Ратклиф подсилва Юнайтед с бранител от Серия А

Новият шеф на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф вече съставя планове как да освежи отбора през лятото. Той със сигурност ще направи сериозни инвестиции за подсилване на състава за следващия сезон, като според информация на "Калчомеркато", милиардерът вече е набелязал и приоритетната си цел за селекцията.


Става дума за защитника на Ювентус Глейсон Бремер. 26-годишният бразилец прави нов силен сезон с екипа на "бианконерите" и това е привлякло вниманието на Ратклиф, който вижда в негово лице решение на проблемите на "червените дяволи" в центъра на отбраната. Босът обаче ще трябва да развърже кесията, защото играчът наскоро подписа нов договор с торинци и цената му е над 70 милиона евро.


Подсилване на защитата обаче ще бъде най-важният приоритет на Манчестър Юнайтед за лятото. Бъдещето на Рафаел Варан в клуба е доста неясно и все повече се говори, че той ще си тръгне от "Олд Трафорд". Хари Магуайър отдавна е на мушката, а договорът на Джони Еванс също изтича и едва ли ще бъде подновен. Така че за "червените дяволи" ще бъде критично важно да вземе един или повече играчи в тази зона.


Освен с интерес към Бремер, Ман Юнайтед от доста време е свързван и с бранителя на Ница Жан-Клер Тодибо. Нищо чудно до лятото в клуба да разгледат и други опции.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация