Ембийд претърпя успешна операция

17:27
Ембийд претърпя успешна операция

Суперзвездата на Филаделфия Джоел Ембийд претърпя успешна операция на левия менискус. Неговото състояние ще бъде обновено чак след един месец, но добрата новина за феновете на Сиксърс е, че има вероятност той да се завърне на паркета до края на сезона. Това зависи от възстановяването на Ембийд в следващите седмици, съобщава Ейдриън Войнаровски от ESPN.

Най-резултатният баскетболист в лигата през тази година се контузи при поражението от Голдън Стейт Уориърс преди няколко дни, след като крилото на “воините” Джонатан Куминга инцидентно се приземи върху коляното му. До този момент Ембийд доминираше със средни показатели от 35.3 точки, 11.3 борби и 5.7 асистенции.

Филаделфия изпитва сериозни проблеми без наличието на най-добрия си играч, като тимът загуби пет от последните си шест мача в отсъствието на камерунеца с американски паспорт. По този начин Сиксърс се свлякоха до петото място в класирането на Източната конференция с баланс от 30-19, но засега имат аванс от три победи спрямо намиращия се на седмата плей-ин позиция Орландо, който е с 27-23.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация