"Ако не ви е позволено да празнувате, когато спечелите мач, кога ви е разрешено да го правите?"

17:51
"Ако не ви е позволено да празнувате, когато спечелите мач, кога ви е разрешено да го правите?"

Капитанът на Арсенал Мартин Йодегор отговори на анализаторите на "Скай спорт“ Джейми Карагър и Гарви Невел, които упрекнаха норвежеца заради бурния начин, по който той и съотборниците му празнуваха на терена победата над Ливърпул след последния съдийски сигнал. Много фенове в социалните мрежи също изразиха недоволство както от поведението на Микел Артета, така и на неговите играчи.

„Просто се приберете в тунела. Спечелихте мача. Това са три точки. Върнаха се в битката за титлата, но нека просто се приберат в тунела. Говоря сериозно“, заяви Карагър.

По-късно Невил добави: „Тези празненства в края не са на отбор, който си мисли, че ще продължи и ще спечели титлата. Те бяха от отбор, който просто не е искал да излезе от борбата за първото място. Изпитаха облекчение, че не изостават с осем точки. Смятам, че има известна незрялост е тези празненства“.

Йодегор, който дори взе апарата от клубния фотограф и започна да прави снимки на терена на "Емиратс", отговори по следния начин: „Всеки, който обича футбола, който разбира футбола, знае колко много означава да спечелиш този мач. И ако не ви е позволено да празнувате, когато спечелите мач, кога ви е разрешено да го правите? Доволни сме от победата и ще останем смирени. Продължаваме да работим усилено и се подготвяме за следващия двубой, но разбира се, трябва да сте щастливи, когато спечелите. Нашият фотограф е толкова голям фен на Арсенал. Сърцето му бие за клуба, а той е тук от толкова дълго време. Мислех, че това е хубав момент, от който и той може да има добър спомен“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация