Пирин остана без треньорски щаб

17:13
Пирин остана без треньорски щаб

Пирин официално обяви раздяла с наставника Иво Тренчев и неговия екип. От клуба разкриват, че промяната е продиктувана от разговор с бъдещите инвеститори, с които са били планирани основните приоритети в рамките на следващите шест месеца.

Новото треньорско ръководство ще бъде представено в четвъртък (8 февруари), когато ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещето на "орлетата".

"След разговор между ръководството на ОФК Пирин (Благоевград) и бъдещите инвеститори, бяха планирани основните приоритети в развитието на клуба в рамките на следващите шест месеца. Сред водещите цели са финансовото оздравяване и промяната в спортно-технически аспект.

Първите действия в тази посока бяха осъществени, като едно от основните и в същото време трудни решения бе свързано със смяната на настоящия треньорски щаб на представителния отбор.

Новият старши треньор и неговият екип ще бъдат представени в четвъртък, 8 февруари, на пресконференция, на която ще бъдат оповестени и подробности относно бъдещото развитие на клуба. Информация относно пресконференцията ще бъде предоставена допълнително.

В следващите дни тренировките на отбора ще бъдат водени от Мирослав Митев и спортния директор Петър Михтарски.

ОФК Пирин благодари на Иво Тренчев и неговия екип за положените усилия и постигнатите резултати и им пожелава успех!", написаха от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация