"Льо Паризиен": Бракът по сметка между Мбапе и Реал Мадрид най-вероятно ще бъде сключен това лято

07:24
"Льо Паризиен": Бракът по сметка между Мбапе и Реал Мадрид най-вероятно ще бъде сключен това лято

Много е вероятно съвсем скоро да видим края на една от трансферните саги, която продължава да не стихва от миналото лято. Френското издание “Le Parisien” гръмна с новината, че е възможен трансферът на голямата звезда на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, в испанския колос Реал Мадрид. Изданието твърди, че това ще се случи след края на настоящата кампания 2023/2024, като допълва, че самият световен шампион от Мондиал 2018 в Русия сам ще обяви решението си в най-скорошно време.

На 12 юни 2023 г. вестник „Екип“ съобщи, че Мбапе е отказал удължаване на договора си с френските шампиони и ще стане свободен агент през идния юни, въпреки че в договора на голмайстора има клауза за удължаване на контракта с още един сезон. На следващия ден Мбапе каза пред АФП, че не е обсъждал удължаване на договора си с ръководството на клуба.

25-годишният Мбапе играе за Пари Сен Жермен от 2018 г., а като част от отбора стана петкратен шампион на Франция и трикратен носител на купата на страната. Французинът успя и да изиграе един финал в Шампионската лига през 2020 г., когато парижани отстъпиха от тима на Байерн (Мюнхен) с минималното 0:1.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация