Националите без Телкийски срещу Малта

17:32
Националите без Телкийски срещу Малта
Халфът на Левски Димитър Телкийски днес ще бъде освободен от лагера на националния отбор и отпада за контролата с Малта, пише "24 часа".

“В понеделник ще му бъдат направени допълнителни прегледи на бедрото, но е малко вероятно да се възстанови. Заради това ще предложа да бъде освободен, за да не рискуваме усложняване на контузията”, каза лекарят на държавния ни тим Димитър Илиев.

“След като разчетат резонанса, ще вземем окончателно решение. Но и аз не искам да се рискува със здравето на футболиста. Той не е от тези, които трябва да опозная. Цяла България знае какво може”, допълни националният селекционер Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mutko96
16.11.2009 10:04

оо пази господи какво ше прайм без тез слабите дет няма да играят ами ако случайно бием ужас :Х // бисир кфи ги разправяш ти негов мач гледал ли си, че аз нещо не се сещам за мн важните му голове да ме подсетиш малко *wonder*

arsenal4yy
15.11.2009 19:36

Много малко голове е вкарал 17 мача 3 гола *lol* пък и другите звезди,ако не игрят пак може да ги бием незнам Малта са много слаб отбор ще видим пък да питам кога е мача?

bisir
15.11.2009 17:58

що? той е един от най-добрите ни играчи(поне според мен) колко гола е вкарал за бг и то важни *thumb_up*