Интер Маями яде здрав пердах от отбора на Кристиано

23:01
Интер Маями яде здрав пердах от отбора на Кристиано

Тимът на Кристиано Роналдо Ал Насър Рияд разби доста тежко Интер Маями на Лионел Меси с 6:0 в контролна среща. Португалската звезда изобщо не бе в групата на своя отбор, тъй като е контузен и изгледа срещата от трибуните, радвайки се доста бурно на представянето на своите съотборници. Лионел Меси пък остана на скамейката и се появи едва в последните десет минути. Звездата на двубоя за победителите бе Талиска (10’, 51’, дузпа, 73’), който носеше и капитанската лента на отбора, а Отавио (3’), Аймерик Лапорт (12’) и Маран (68’) добавиха по още един. Особено впечатляващо бе изпълнението на испанския защитник, който реализира с шут от своята половина. Срещата пък бе ръководена от швейцарската главна съдийка Естер Щаубли.

Резултатът в срещата бе открит още преди да са изминали пет минути, когато Брозович намери Отавио в наказателното поле, той не срещна съществена съпротива от бранителите и реализира за 1:0. Едва четири минути по-късно Талиска се възползва от отлично центриране на Отавио и удвои преднината на на Ал Насър на 2:0. Нещата се влошиха още повече след нови четири минути, когато Аймерик Лапорт реши да изпълни силно един пряк свободен удар от своята половина, но вместо да потърси свой съотборник, той изстреля топката директно в мрежата на Каландер за 3:0. 

Този шедьовър бе отпразнуван много бурно от Кристиано Роналдо на пейката.

Това бе уникално попадение на испанския бранител, който реализира след изстрел от повече от 70 метра. Постепенно нещата на терена се успокоиха и най-интересната ситуация до края на полувремето бе, когато Бускетс и Жорди Алба влязоха във физически сблъсък с Наваф Ал-Бушал, но главната съдийка от Швейцария не взе драстични мерки спрямо двамата испанци.

Съотборниците на Кристиано Роналдо започнаха също така мобилизирано и второто полувреме. Още в първите минути Маран бе фаулиран в наказателното поле от Каландер, а Талиска бе безпощаден от бялата точка. Домакините от Ал-Насър пропуснаха великолепна възможност в 65-ата минута, когато отлична комбинация изведе отново Маран очи в очи със стража на Маями, но този път вратарят се справи отлично и спаси. Саудитският тим все пак стигна до попадение от корнер благодарение на удар с глава именно на нападателя, който има два три минути в първенството до момента. 

Момчетата на Луиш Кастро вкараха шести гол в 73-ата минута чрез своя капитан Талиска в тази среща, който предизвика сериозно преразглеждане на ситуацията с ВАР. В крайна сметка попадението бе признато, а Естер Щаубли обяви решението с микрофон, за да има пълна яснота за феновете. Звездата на Интер Маями Лионел Меси се появи на терена в 84-ата минута.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация