Тери: Бразилия не са кой знае какво

14:27
Тери: Бразилия не са кой знае какво
Защитникът на Англия Джон Тери смята, че не бива тимът на Фабио Капело да се впечатлява толкова много от състава на Бразилия.

Вчера "златистите" надиграха и победиха "Трите лъва" с 1:0, но англичаните играха без някой основни футболисти.

"Не смятам, че трябва да се притесняваме кой знае колко от Бразилия. Не казвам, че те не са добър отбор, но смятам, че ние имаме класата да бъдем едни от най-добрите на Мондиала", коментира Тери, който пропусна срещата поради контузия в глезена.

Очаква се на предстоящото световно Англия и Бразилия да са сред основните претенденти за отличието.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
19.11.2009 22:08

Не знам от къде ги гледаш тия неща ама говориш яко глупости.Как Бразилия да не са ставали шампиони от 90та???Я се замисли кой е световния от 2002(срещу Германия с 2:0 , преди Италия?Финала 94та Бразилия бие Италия на дузпи и става световен за 4ти път.Недей такива простотий да пишеш *wink*

DeviLLmaN90
16.11.2009 14:17

biserms Аз не смятам така. Щото в Европа Бразилия нямаше как да стане шампион. Но сега първенството не е Европа. За справка ако не ми вярваш. Единствения трофей на Бразилия е на световното в Швеция когато бият домакините. В последствие след 1990 година когато парите много навлязоха във футбола Бразилия не е ставала шампион. Сега мисля, че Бразилия ще са световни за 6-ти път. Въпреки, че съм фен на Италия.

biserms
15.11.2009 16:18

BIANKO на световните първенства винаги фаворитите са се дънили.Сега Бразилия и Испания ще са твърди фаворити ,но съм убеден ,че ще няма да са на финал *wink* Англия , Франция , Аржентина , Италия , Германия , Холандия , Португалия , Русия - измежду тези отбори ще е шампиона според мен.Фаворитите няма да издържат на психическото натоварване (всеки очаква те да бият ) и ще се издънят.Мощното трето око го видя!