Сър Алекс готви трансфер на скаран с Ван Гаал защитник

13:41
Сър Алекс готви трансфер на скаран с Ван Гаал защитник
Манчестър Юнайтед готви изненадващ трансфер на Филип Лам през януари, съобщава "Сънди Мирър".

Според изданието "червените дяволи" са готови да извадят 15 милиона лири за защитника на Байерн Мюнхен. Бъдещето на футболиста в германския гранд става все по-неясно, особено след скандала с наставника Луис Ван Гаал. Играчът бе глобен, понеже публично си позволи да критикува холандеца.

Юнайтед пък определено изпитва проблеми в отбрана. Рио Фърдинанд е контузен, а Гари Невил вече на години. Уес Браун често страда от травми, а младия Джонатан Евънс все още няма достатъчно опит, въпреки че прогресира и се налага в първия състав.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CEC0_vg
17.11.2009 20:20

Знам че си фен на Байерн но има разлика от паунда и евро наистина са малко тези пари, но той няма да ни напусне защото ние сме 3 най-богат клуб в света и пари не ни трябват. През зимата може да земем единствено Нойар, но през лятото минимум 1 защитник и 1 халф тогава ще се хфърлят повече от 40 милиона евро и ще вдигне облига на отбора. Имаме най-добрите индивуални футболисти в Бундеслигата, но като колектив са слаби и за това сме на 8 място.

arsenov
15.11.2009 19:12

CEC0_vg приятел маи не си ми прочел коментара правилно *smile* аъ съм фен на Байерн и казвам, че за 15м могат само да се снимат с него и казвам, че борда ще изгонят Гаал но не и Лам и второ и 25м да им дадат дето споменаваш според теб ще дадът ли Байерн един от наи добрите които са излизали от школата? Байерн никога няма да го дадът пък и не се нуждаят от пари смисал не са на тясно не са били няма и да бъдат ще видите през зимния прозорец, че ще запълнят дупките в отбора и ненужните играчи ше си идат и Байер пак ще са сред най добрите отбори в света както е било винаги!

CEC0_vg
15.11.2009 17:31

арсенов това са 15 милиона лири мой човек. Това са твърде малко пари за един от най-добрите бекове. Има и предимство, че може да играе и от ляво и от дясно. Има и прекрасен дрибъл, супер бърз и заедно с Дани Алвещ и Майкон е най-добрият бек в света.25 милиона евро и е техен, но той няма да напусне Байерн, защото не е лаком педерас като гомналдо. *thumb_up*

niki_bg99
15.11.2009 15:30

Мангаала продължава да разваля този велик отбор. Та това е един от най-добрите германски футболисти. Ман гаал е простак, който съсипва този велик отбор

united_vidic15
15.11.2009 14:59

да бе да те така колко играчи 6тяха да купуват и накрая няма ни6то докато не стана реалност не може да е истина *thumb_up*

arsenov
15.11.2009 13:47

ебати глупостта точно преди 2 дни директорите казаха, че Лам ше е новият капитан и първо борда ше изгони Гаал но не и Лам не пишете тъпотиии пък и тва 15м ме уби ше се снимат ли с него за тея пари или???