Гонзо: Няма да се връщам на терена, ще продължа треньорската си кариера

12:48
Гонзо: Няма да се връщам на терена, ще продължа треньорската си кариера
Не виждам смисъл да се връщам на терена, мисля да продължа треньорската си кариера, каза спортно-техническият директор на Левски Георги Иванов – Гонзо в предаването "Зона спорт" по БТВ.

Бившият вече нападател, който е и наставник на "сините" в момента, не е изненадан от представянето на Черноморец Бургас, но смята че Левски и ЦСКА пак ще бъдат на върха в края на шампионата.

"Има планове да продължа кариерата си като треньор, още след като завърших НСА. Нормално е да искаш да си треньор, след като си се занимавал дълго време с футбол. Ние имаме ясна програма, която следваме, но всичко се базира на резултатите. Специално в Левски, ако не си на първото място, то другите резултати просто не се забелязват. Затова мислим мач за мач", каза Гонзо.

"Искам Левски да играе добър футбол и да търси победата от първата до последната минута. Хората трябва да се забавляват като ни гледат и да идват в удоволствие на мачовете ни. Дори да загубим, за мен е важно да играем добре", добави Иванов.

"Нормално е да прекратя кариерата си на футболист, след като заемам тази длъжност. Заради ангажименти нямам време да тренирам. Не виждам смисъл да се връщам на терена на 34 години и тепърва да се доказвам. След тежка контузия като моята, трябва да се тренира много, а аз нямам време заради задълженията ми", сподели треньорът на Левски.

"Представянето на Черноморец не е изненада, но Левски и ЦСКА си остават най-класните отбори и винаги ще са първи и втори. Сега и Литекс се намеси в борбата, но до края на сезона има много време", коментира още любимецът на "синята" публика.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Krisa7a111
16.11.2009 09:50

За мен той трябва да си остане тренер *stop*
ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ *thumb_up*

nikol4eto15
15.11.2009 18:27

Да си остане тренер да не се връща на терена *beer* *wink*

CEC0_vg
15.11.2009 17:33

Ако продължаваме да играем така много скоро ще настигнем комунистите, Литекс и Черноморец. Все пак имахме супер много контузени от началото на сезона а и срещо чорбата играхме без 6 основни футболисти.

AviMC
15.11.2009 15:06

*beer* Разбира се, че не трябва. Та той се е доказал достатъчно. Освен това, няма по-хубаво да трупа треньорски опит в отбора, който го направи истински играч. Само ЛЕВСКИ *thumb_up* *thumb_up*

cris7ronaldooo
15.11.2009 14:30

Евала Гоги със тебе отбора върви напреде стой си там и никакви промени И Само Левски Обичаме Теееее