Отлично представяне на Груев в мача на Лийдс за ФА къп

20:27
Отлично представяне на Груев в мача на Лийдс за ФА къп

Илия Груев изигра поредния си силен мач за Лийдс, но неговият тим завърши 1:1 срещу Плимут в среща от четвъртия кръг на ФА Къп. Това означава, че двата отбора ще имат преиграване, което да определи кой ще се класира за осминафиналите. Този резултат прекъсна серията на Лийдс след пет поредни победи във всички турнири.

Българският национал започна като титуляр за пети пореден мач и остана на терена до края на срещата. Той получи доста похвали за играта си от фенове още по време на двубоя. Даниел Фарке даде почивка на някои от титулярите и в отсъствието им Груев се зае с изпълнение на статичните положения. Малко преди края българинът можеше да се разпише. Той отправи прекрасен удар от дистанция, но вратарят на гостите Конър Хазард направи блестящо спасяване.

Лийдс доминираше през голяма част от двубоя, но изпусна да стигне до победата. Домакините поведоха в 31-ата минута след фантастичен индивидуален пробив на Джейдън Антъни. Адам Рандел изравни в 71-ата минута. Последва натиск на йоркшърци, подпомогнато от влизането на някои от титулярите, като Патрик Бамфорд, но до нов гол не се стигна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация