Силва: Нямам планове за бъдещето, просто гледам да се забавлявам

20:23
Силва: Нямам планове за бъдещето, просто гледам да се забавлявам

Защитникът на Челси Тиаго Силва знае, че кариерата му като играч е близо да края си. 39-годишният бразилец игра цял мач вчера при успеха над лондончани над Мидълзбро, който класира тима за финала в Купата на Лигата. Той продължава да е основен играч за “сините”, но договорът му изтича в края на сезона.

“Нямам планове за бъдещето, просто гледам да се забавлявам”, заяви Силва, отговаряйки на въпрос дали може да се върне в родината си, за да завърши кариерата си там. “Знам, че кариерата ми е почти приключила, но още не е дошъл краят. Все още успявам да се представям на ниво, статистиката ми е добра и това ме кара да продължавам. Нека приключа добре тук, тези четири месеца, пък после ще видим какво ще се случва, но съм напълно спокоен за това”, допълни той.

“Щастлив съм, че ще имаме още един финал на “Уембли”. Ако не бъркам, съм бил там три пъти. Загубих и в трите случая. Така че мисля, че е време да спечеля. Загубих два финала от Ливърпул, и двата с дузпи, но това бяха страхотни мачове за гледане, защото двата отбора играха много открито. Когато играеш на това ниво, малките детайли правят разликата”, каза още Тиаго Силва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация